Reiki - Velkommen til Tina Helen
16904
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16904,bridge-core-1.0.2,translatepress-nb_NO,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Bakgrunns historie

 Reiki er en healingmetode og har opprinnelse i Tibet og kan spores tusenvis av år tilbake. Metoden ble gjenoppdaget av dr. Mikao Usui fra Japan på midten av 1800-tallet. Han brukte mange år på sin søken i å finne ut hvordan Jesus kunne helbrede andre mennesker. Mikao Usui underviste i Reiki i hele Japan og utdannet 16 lærere.

Da han døde i 1893 ba ham dr. Chujiro Hayashi sørge for å bevare Reiki. Hayashi lærte opp to kvinner, hvorav en av dem, Hawayo Takata, ble reikimester i 1938. Hun medvirket til at denne læren ble spredt til Canada og Amerika. I dag skal det være over en million Reikimestere i verden.

Reiki

Reiki betyr universell livsenergi. Rei betyr universell, pust, sjel og ånd. Ki, eller også qi eller chi, betyr livsenergi. Healing betyr å gjøre hel, hvilket Reiki gjør ved å balansere og rense, som igjen fører til harmoni. Harmoni fører igjen til helse. Med andre ord er Reiki med på å bidra til at kroppen healer seg selv.

Ved utøvelse av Reiki hentes energi fra universet. Som kanal for denne kraftfulle og harmoniserende energien kan man ved hjelp av hendene gi seg selv Reiki eller overføre energien til en annen person. Reiki understøtter alle andre behandlingsformer innenfor både alternativ behandling og skolemedisin, men det må understrekes at Reiki ikke skal benyttes i stedet for annen nødvendig behandling.

Reikis energi

Reiki er en intelligent energi som strømmer til der mottaker har behov for det. Den kommer i doser den enkelte trenger, verken mer eller mindre. Man kan aldri få mer enn man tåler. Energien kan føles som kulde, varme, prikking, strømninger og bølger av energi, og mye mer. Mange kjenner ingenting, hvilket ikke betyr noe for effekten.

Under den tiden jeg har brukt Reiki har jeg opplevd å åpne opp for energier og lys fra universet. Universet og jorden gir oss det vi trenger når vi åpner opp for det. Hvorvidt energiene er Reiki, lys eller annen healingenergi er ikke vesentlig så lenge jeg ber om å få overført det som er til det høyeste og beste for mottaker. Så lenge intensjonen er god vil universet respondere med en høy frekvens.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

nb_NONorwegian