Om oss - Velkommen til Tina Helen
2
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2,bridge-core-1.0.2,translatepress-nb_NO,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Tina helen

Jeg heter Tina Helen og jeg er utdannet sykepleier. I flere år jobbet jeg med alvorlig syke mennesker. Senere var jeg ansatt flere år i forsikringsbransjen. Under tiden har jeg tatt relevante kurs, samt første årsenhet i psykologi. For tiden er jeg ansatt ved Spesialsykehuset for Epilepsi i Bærum.

I 2010 tok jeg første kurs i Reiki. Kurs to og tre fulgte raskt. Da jeg valgte å lære meg reiki gjorde livet mitt en rask vending. Denne magiske energien hjalp meg til å se meg selv og mine omgivelser med et annet blikk. Reikien bruker jeg daglig for egen balansering og harmonisering av egen energi.

 

Jeg jobber mye med energier og videreutvikler kontinuerlig mine evner til å lese egen og andres energi. Dette gjennom egenlæring, men også gjennom kurs og utdannelser innenfor feltet.

 

For noen år siden ble jeg initiert i Oneness Deeksha, hvilket gjør meg i stand til å formidle energi som fremmer vekst i bevisstheten.

I 2012 reiste jeg til Irland hvor jeg har blitt trenet innenfor Sjamanisme. Sjamanismen i seg selv har gitt meg nye store innsikter og kraftfulle opplevelser, mens gleden over å få bli kjent med mennesker i dette miljøet har vært ubegrenset berikende. Det handler om å dele med andre, glede seg over livet og dets ulike dimensjoner og samtidig være bevisst på at vi alle har våre egne unike og universelle svar i oss selv. Respekten og ydmykheten overfor individet, naturen og universet er nøkkelordene innenfor sjamanismen.

 

Jeg er Advanced Shamanic Practitioner, Shamanic Counsellor og Transpersonal Therapist fra Irish Center for Shamanic and Transpersonal Studies.

Våren 2014 startet jeg på en utdannelse til fasilitator innenfor Holotropic Breathwork i Spania. Holotroic Breathwork er en metode som brukes for indre reise ved hjelp av dyp og hurtig pust, kraftfull transemusikk og healende arbeid på kroppen. Utdannelsen tar flere år og krever at jeg jobber med meg selv på et dypt plan. Ideologien med det er at vi mennesker vanskelig kan hjelpe andre om vi ikke har sett på og tatt tak i våre egne blokkeringer og utfordringer. Jeg var ferdig sertifisert sommeren 2018. Jeg har fasilitert under Holotropic Breathwork Workshops i Irland og Spania, samt arrangert og fasilitert i Norge.

Jeg har studert coaching og veiledning ved Folkeuniversitetet og coacher og veileder enkeltmennesker og grupper.

Natur- og dyrevern opptar min oppmerksomhet og jeg har tillit til at dypt indre arbeid vil bidra til økt bevissthet hos oss mennesker og at dette på sikt vil gagne vår vakre Moder Jord.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

nb_NONorwegian