Sjamanisme - Velkommen til Tina Helen
16892
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16892,bridge-core-1.0.2,translatepress-nb_NO,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

SJAMANENS VERDEN

I 2012 reiste jeg for første gang til Irland, hvor jeg ble introdusert for Sjamanismen. Senere har jeg reist dit mange ganger for å lære mer om den eldste åndelige arven. Jeg har fått gleden av å lære om denne livsveien og ikke minst hvordan den kan praktiseres.

Bakgrunn

Sjaman stammer fra manchu-tungus-språket i Sibir. Stavelsen «sja» kommer fra verbet «å vite».

Lenge før de store religionene levde folk som sjamaner. Sjamanismen er spredt over hele verden og har altså eksistert lengre enn noen religion. Eksempelvis har Sjamanismen vært en naturlig livsvei for indianere og samer.

shutterstock_1261761010

Sjamanens Metoder

Metodene Sjamanene bruker åpner vei til andre dimensjoner i deg selv. Andre dimensjoner som venter på at menneskene skal bli oppmerksomme på dem igjen. Ved å reise i disse dimensjonene kan vi kommunisere med for eksempel kraftdyr og veivisere. Under trommereiser kan hjelperne bidra til innsikt der du skulle trenge det.

Sjamanen kalles ofte såret healer. Det betyr at man må helbrede seg selv før man kan hjelpe andre. Det er en stor sjamanoppgave å forløse eget karma.

Under trommereiser kan mye viktig gjennomføres, herunder healing, sjelehenting, rensing av energi, kommunikasjon med hjelpere og guider, og mye mer

Jeg viser til filmen hvor min gode lærer og mentor Martin Duffy gir en liten innføring i Sjamanismen.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

nb_NONorwegian