Den Indre Vei - Velkommen til Tina Helen
17419
post-template-default,single,single-post,postid-17419,single-format-standard,bridge-core-1.0.2,translatepress-nb_NO,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Den Indre Vei

Den Indre Vei

Hver og en har sin egen vei. Noen ganger er den enkel å finne. Andre ganger kan det være nokså kronglete. Oppoverbakker, krappe svinger, overgrodde stier, mørke smug og tett tåke kan snyte en for både energi og livsglede. Heldigvis hender det at himmelen er blå og skyfri. Så lys og åpen at alt det vakre kan være lett å få øye på.

Å rydde vekk kratt og å lyse opp i tett tåke kan kreve litt av en innsats. Metodene er mange og den enkelte må finne det som passer best for seg.

De siste årene har jeg vært under trening og opplæring til fasilitator i Holotropic Breathwork gjennom Grof Transpersonal Training i Spania. Prosessen har gått over flere år da det kreves at også de som utdanner seg innenfor dette feltet selv gjennomgår en prosess av dypt indre arbeid. Sommeren 2018 var jeg gjennom en sertifisering og ble godkjent fasilitator. Ikke lenge etterpå fikk jeg godkjenning som Transpersonal Therapist ved Irish Centre for Shamanic and Transpersonal Studies, Dunderry Park, Irland.

I desember 2018 startet min kollega Marianne Pedersen og jeg med workshops i Holotropic Breathwork her hjemme i Norge.

Livet er for meg en arena for læring. Selvfølgelig intellektuelt sett. Men også, i hovedsak, på det indre plan. Å lære meg selv å kjenne. Oppnå en indre forståelse for at alt er ett. Øke bevisstheten. Finne indre ro og tillit. Tillit til meg selv og til altet. Min reise er min. Ingen kan verken mene noe om den eller forstå den. For den foregår på det indre plan. Reisen kan uttrykkes i den ytre verden eller horisontalt, men egentlig, tenker jeg, speiles da kun det som foregår på innsiden. Jeg ønsker å utvikle ydmykhet til alt og alle. Det er ikke enkelt, men det er ikke umulig. Er det ikke det verden trenger? Mer ydmykhet.

Min hjemmeside har endret navn til Tinahelen.no. Irvilin er fortsatt en del av meg, men nå er jeg her og er nødt til å leve livet som Tina Helen.

Tags:


nb_NONorwegian