Mother Nature - Velkommen til Tina Helen
17447
post-template-default,single,single-post,postid-17447,single-format-standard,bridge-core-1.0.2,translatepress-nb_NO,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Mother Nature

Mother Nature

Det har gått flere år siden jeg opprettet bloggen første gang. Stort sett har den ligget brakk da jeg ikke har funnet noen god hensikt i å aktivisere den. I 2016 valgte jeg likevel å blogge om opplevelsene jeg hadde under min vandring på Caminoen til Santiago de Compostela og i ettertid er jeg glad for dette. Å gå tilbake og lese egne notater fra turen er for meg en gave i seg selv.

Tiden under og etter Caminoen har bydd på mye, på godt og på vondt. En svært utfordrende personlig reise på så mange plan. Tilbakeblikk gir meg innblikk i mye og skaper mange tanker om eget fokus.

Mother Nature, eller Mor Natur, og hennes velbefinnende har vært og er et overveldende fokus i mitt liv. Takknemlighet for bevisstgjøringen er en nødvendighet, men du verden for en tøff innsikt.

Jeg er overbevist om at allmenheten må få en øket bevissthet om jordens tilstand. Behovet er ekstremt stort og slik jeg ser det haster det. Dette foregår på så mange plan og vinklingen kan være meget så variert. Likevel tror jeg det kan være nyttig å vende oppmerksomheten mot det som kan være med på å løfte. En løsningsbasert tenkning. Det er viktig med realistisk informasjon, men optimisme motiverer.

Som ledd i min indre prosess har jeg valgt å fornye min hjemmesid. Navnet endres til tinahelen.no og fokuset Savethelivingplanet vil bli en del av denne. Jeg håper dere vil følge litt med på bloggen. Kanskje kan jeg klare å inspirere til små tiltak og endringer. Kanskje bare enkle grep. For det er ved å begynne i det små vi sammen forhåpentligvis kan klare å snu en kritisk utvikling. 

Tags:


nb_NONorwegian